Waarom we dat doen?

In de Plus++kantoren worden forse inspanningen gedaan om de ecologische voetafdruk te verkleinen. Het gebruik van plastic wordt drastisch beperkt, de hoeveelheid papier die door de printer gaat, daalt elk jaar. Wij gaan bedachtzaam om met onze energie.

Ook naar onze klanten investeren wij in een circulaire en duurzame relatie. Door het jaarlijks gesprek, kennen wij hen beter en kunnen we accurater handelen. Daardoor worden niet essentiële verplaatsingen tot een minimum beperkt. Het vertrouwen van onze klanten. Wij startten een actie om onze papierafdruk te verminderen door o.a. onze facturatie en documenten zoveel mogelijk digitaal te versturen.

Maar een volledige CO2 neutraliteit van onze business lukt ons op dit moment (nog) niet. Door het investeren in en het aanplanten van ons eigen bos met 1500 bomen evolueert Plus++ als groep richting klimaatneutraliteit. Het Plus++ bos is het resultaat van een intens engagement waarin we ook onze Plus++klanten en -partners heel graag een plaats geven.

Plant jij ook een boom in het Plus++bos?

Het Plus++bos staat open voor iedereen. Elke Plus++ klant kan zijn boompje bijdragen in de financiering van ons bos en op die manier een impuls geven aan een gezonder klimaat. Jullie boom in het Plus++ bos is een stukje van jullie puzzel tot het verminderen van de C02 uitstoot van jullie gezin of bedrijf.

Voor gezinnen

Wij laten je de keuze uit verschillende formules. En vanzelfsprekend bedanken we je graag voor de steun:

  • Vanaf de tweede boom krijg je – zodra beschikbaar – een zelfbouwpakket voor een origineel Plus++ vogelnestkastje. Zo haal je al meteen bosleven in je eigen tuin!
  • Financier jij 3 bomen of meer dan nodigen we jou en je gezin in november 2022 uit om jullie eigen bo(o)m(en) te komen planten. Wij voorzien daarbij een hapje en een drankje.
Aantal bomenBedragAantal nestkastjesUitnodiging plantmoment
1€ 35
2€ 701
3€ 1051
4€ 1402ja
5€ 1752ja

Voor bedrijven

Wil jij als zaakvoerder een bijdrage leveren tot de CO2 reductie? Dat kan met onze bedrijvenformule vanaf € 150. Met dit bedrag financier jij 3 bomen, bezorgen wij je 1 zelfbouwpakket voor een nestkastje, krijg je bedrijfsnaamvermelding op onze ‘wall of nature’ en nodigen we je uit op het officiële plantmoment.

Hoe doe je dat?

Door storting van het door jou gekozen bedrag op het Plus++rekeningnummer BE20 3631 6535 7556 met als vermelding ‘Plus++bos’

Graag extra nestkastjes?

Nestkastjes schilderen op het verjaardagsfeestje van je (klein) kinderen? Of meer vogels in je eigen tuin halen? Dat kan! Je kan steeds extra nestkastjes bestellen aan de prijs van € 25 euro per nestkastje. Hoe? Door het passende bedrag te storten op het rekeningnummer van Plus++ (BE20 3631 6535 7556) met als mededeling ‘nestkastjes’.

Nestkastje tvv Plusbos

Elke Plus++makelaar schilderde een nestkastje. Tijdens een zomer- of najaarsdrink werden ze geveild ten voordele van het Plusbos.

Sfeerbeelden

De Plus++makelaars en natuurpunt danken je voor je steun!

Contacteer ons
Download onze app