koppel op citytrip met de trein

Wedstrijd

Nu de lente echt wel in zicht is, gaan we er met z’n allen weer wat meer op uit in eigen land. Zie jij een citytrip naar Gent, Mechelen of Oostende wel zitten? Of kies je liever voor de Limburgse of Ardense natuur? Voor al je uitstappen in België komt de Standaard Multi van de NMBS zeker van pas. Deze tienrittenkaart brengt jou en je reisgezellen overal duurzaam en comfortabel naartoe.

Zie jij dat wil zitten? Beantwoord dan de wedstrijdvragen hieronder!

De drie personen die de hoofdvraag juist hebben én het dichtst bij het juiste antwoord op de schiftingsvraag zitten, winnen een Standaard Multi.
 
Bezorg ons jouw antwoord uiterlijk donderdag 30 maart, 12:00 uur ’s middags. Elke Plus++klant kan slechts 1 x deelnemen. Het volledige wedstrijdreglement kan je hier nalezen.

Beantwoord volgende vraag en schiftingsvraag:

  Hoofdvraag

  Hoeveel treinen kan je op een werkdag en volgens de standaarduurregeling van de NMBS tussen 09:00 en 11:00 uur nemen in Antwerpen Centraal als je bestemming Lokeren is?

  Schiftingsvraag

  laat ons weten om hoe laat de trein die op vrijdag 31 maart in Antwerpen-Centraal om 09:06 vertrekt, precies aankomt in Lokeren.

  PRECIES, hou dus rekening met vertragingen en dergelijke.

  Je antwoordt in uren, minuten en seconden.

  Uw gegevens