Onafhankelijke verzekeringsmakelaar - onze aanpak

Je betaalt een vaste vergoeding

Plus++ makelaars dragen hun onafhankelijkheid hoog in het vaandel. Bij ons advies vertrekken wij steeds vanuit jouw noden, wensen en dromen, omdat je ons rechtstreeks betaalt voor ons advies. Je betaalt een vaste vergoeding, onafhankelijk van het premieniveau. Hiermee wijken wij af van de standaard binnen de verzekeringswereld waarbij de makelaar een commissie ontvangt van de verzekeringsmaatschappij. Door deze financiële lijn te heroriënteren garanderen wij je onafhankelijk advies, producten op maat, toegang tot relevante en waardevolle diensten en persoonlijk contact.

Contacteer ons

Wij contacteren je voor een jaarlijks persoonlijk gesprek

In onze aanpak is het essentieel de vinger aan de pols te houden betreffende jouw situatie. We nemen dus zelf jaarlijks contact met je op, daar hoef jij niet aan te denken. We zien je graag elk jaar opnieuw in onze sofa.

Contacteer ons

Wij garanderen advies op maat en adviseren het beste uit het volledige marktaanbod

Een doordachte screening van jouw risico’s behoort tot onze basistaken Wij hebben oog voor de juiste planningen van jouw financiële scharniermomenten. Wij adviseren over het volledige pakket van verzekerings- en financiële producten. Indien nodig doen we beroep op ons netwerk van specialisten en hebben extra aandacht voor schadepreventie.

Contacteer ons

Contacteer ons