Plus++ loopt de 100km-run van Kom Op tegen Kanker

100km-run kom op tegen kanker

We stellen Steve (40 km) aan je voor

Plus++ vindt het belangrijk om lokaal maatschappelijk betrokken te zijn. Samen besloten we daarom om 2024 in het teken te stellen van Kom Op Tegen Kanker. We stelden een Plus++team van vier sportievelingen samen om op 17 maart de 100km-run ten voordele van de strijd tegen kanker te lopen. Steve is makelaar en net als Lennert vennoot van het Plus++ kantoor Adfinas-Delgo in Asse. Hij neemt de 40 km voor zijn rekening. We stellen hem graag aan je voor!

Waarom wil jij je steentje bijdragen aan Kom op Tegen Kanker?

Steve: Jammer genoeg zijn we de afgelopen jaren in gezins- en familieverband meerdere malen met kanker geconfronteerd. Als je dit van zo dichtbij meemaakt en je krijgt dan de kans om je steentje bij te dragen tot de strijd tegen deze vreselijke ziekte, dan moet je niet lang nadenken en intekenen. 

Wat motiveert je om als loper deel te nemen aan de 100 km-run van KOTK ?  

Steve: Het is iets wat ik altijd al wilde doen. En eigenlijk is het collega Niels die ervoor zorgde 😊 Toen hij in november vorig jaar terug kwam van een Plus++meeting kwam hij me opzoeken en vertelde hij me doodleuk “Hey Steve, met Plus++ doen we in 2024 mee aan de 100 km-run van Kom Op Tegen Kanker en ik heb jou meteen ingeschreven als loper. t’ Is wel voor de 40 km.”

Hoe ben je ertoe gekomen om te beginnen lopen?

Steve: Ik ben altijd al veel met sport bezig geweest. Zo heb ik van mijn zevende tot mijn dertigste gevoetbald. Daarna ontdekte ik een passie voor fietsen. Dat is echt mijn favoriete zomersport. In de wintermaanden – wanneer het toch net iets minder aangenaam fietsen is – schakel ik over op lopen.

Wat zijn je mooiste herinneringen aan individueel of in team lopen?

Steve: In 2023 nam ik voor de eerste keer deel aan de 20 km van Brussel. De sfeer was overweldigend, zelden zoiets meegemaakt. Ik behaalde ook meteen mijn ambitie om onder de 1u30 te finishen, dus daar was ik heel content van!

Waarom is financiële steun van de Plus++klanten zo welkom?

Steve: Er moet uiteraard niks, maar ik ben zeker dat we niet de enige zijn die gezinsleden, familieleden of goede vrienden hebben die met kanker geconfronteerd worden. Als we op deze manier een steentje kunnen bijdragen om het onderzoek in de strijd tegen kanker te steunen, waarom niet?

Welke oproep zou je zelf willen doen aan de Plus++klanten?

Steve: Komt ons zondag 17 maart gerust aanmoedigen in Halle. Dat is zeer leuk voor de lopers! Maar een financiële bijdrage zou ons minstens evenveel plezier doen.

Steun jij het Plus++loopteam in de strijd tegen kanker?

Klik hier en doe een gift voor het goede doel. Iedereen die een bedrag van € 40 of meer doneert, krijgt bovendien een leuke verrassing!

Deel dit met uw vrienden

Contacteer ons